Review

Random Runner Gokkast review

De Random Runner Gokkast heeft een lange historie. De populaire gokkast stopte er echter mee in 1995. De kast staat bekend om haar hoge pieken met een zeer verslavende factor. De keerzijde ervan betekende wel diepe dalen, want je kunt er eindeloos geld in stoppen en uiteindelijk misschien wel niets overhouden. Als je dus verslavingsgevoelig bent, is dit apparaat misschien niet voor je weggelegd. Vroeger werd het apparaat gemaakt door Rouvoet Eletronics, dat later ook wel bekend stond onder de naam Errel.

Een gokkast in een nieuwe jasje

Gokken is altijd al populair geweest in Nederland. Tot 1995 kon men dan ook al genieten van deze leuke gokkast. Echter was daarna voorbij. Voor de ├ęchte gokker is er nu weer een goed alternatief. De gokkast is namelijk in een nieuw jasje gestoken. Dezelfde geluiden en symbolen zullen menig gokker weer naar de gokkasten trekken. De belastingen maken het gokken echter niet leuker en sommigen zullen dan ook niet terugkeren naar de traditionele gokkast. Het wordt steeds moeilijker om er echt aan te verdienen. Bovendien is het verslavingsgevoelig. Het nieuwe jasje is echter wel iets wat mensen aantrekt.

Het oordeel van de Random Runner Gokkast (review)

De nieuwe Random Runner wordt gezien als minder leuk dan de originele variant. Het heeft vooral te maken met de uitbetalingen. Deze lagen vroeger veel hoger en daarmee was het ook leuker. Als je echt winst maakt, moet je ook te veel belastingen betalen als je het volgens de regels speelt. Verder zijn het steeds drie rollen die steeds weer opnieuw draaien. Dat begint al snel te vervelen, maar in sommige gevallen is dat maar goed ook! Als het verslavingseffect opduikt, kan het nog wel eens heel veel geld gaan kosten. Het is vooral leuk om het eventjes te doen, maar je wordt er dus ook al snel zat van. Een pluspunt is zeker het fraaie geluid dat de fruitmachine produceert. Het doet je dan ook direct denken aan de klassieke gokautomaten. Als je in de prijs schiet, gaat het automaat tekeer en win je dus een leuke prijs!