App

Random Runner gokkast als app downloaden?

Je kunt de Random Runner gokkast nu ook als app downloaden op zowel iOS als Android. De populaire gokkast was een echte hype in Nederland, maar hield ermee op in 1995. Later kwamen er weer nieuwe modellen bij en het spel is relatief populair gebleven. Vanwege de populariteit kun je het spel nu dus ook downloaden op je smartphone.

Hoe werkt het?

Als je het spel gaat spelen, begin je altijd op de onderste rollen. Dat was ook zo in het ‘echte spel’. De bovenste rollen zijn eerst ook nog niet zichtbaar op je smartphone, omdat het scherm anders iets te vol raakt. Als je iets gewonnen hebt, kun je de credits naar ‘win to winbank’ plaatsen. Daarmee activeer je het bovenspel. Je kunt dus, net als bij de echte gokkast, de gewonnen credits naar de winbank zetten.

Nep geld of echt geld inzetten

Je kunt zelf kiezen of je speelt voor echt geld of voor ‘nep geld’. In de app kun je ervoor kiezen om te spelen met 1, 5 of 10 euro per spin. Als je drie sterren spint, levert dat 200 munten op. Als je 10 euro per spin hebt geselecteerd, levert dat in dit geval dan ook 2000 euro op. Je hoeft echter niet echt geld in te zetten, want je kunt het ook gewoon gratis spelen.

Speel bewust, 18+

Houd er rekening mee dat ook dit appje gewoon voor 18 jaar en ouder is. Tenminste, wel als je speelt voor echt geld. Het ziet er laagdrempelig uit om het te spelen via een smartphone of tablet, maar als het om echt geld gaat – gaat het dus ook om echt geld. Houd er rekening mee dat je veel geld kunt inzetten en winnen, maar er bestaat natuurlijk ook een kans dat het geld verloren gaat. Speel daarom bij voorkeur eerst altijd gratis en laat je niet ophitsen als je ineens veel wint. Speel daarom bewust, 18+.

Waar ik kan ik het spel downloaden?

Je kunt het spel downloaden in de App Store voor iOS-apparaten en in de PlayStore voor Android-toestellen. De app is beschikbaar voor zowel smartphones als tablets. Soms is het wel fijn om dit spel op een groter device te spelen. Als je een iPad of tablet hebt, is dat dan ook wel erg fijn.

Alternatieve spellen

Uiteraard zijn er ook nog voldoende alternatieve spellen waar je uit kunt kiezen. Enkele andere populaire en toch soortgelijke apps zijn Happy Hour, Steptimer, 5Dices, Roulette, Hotshot, MadTimer, ReelCash en Cool 777. Deze apps zijn alkemaal beschikbaar voor iOS-toestellen. Enkele hiervan kun je ook downloaden op een Android-toestel. Er zijn daarmee verschillende klassieke spellen die je gezellig kunt spelen. Zo kan je realtime op ieder moment al je favoriete gokspellen spelen, zonder daarvoor naar de lokale casino te gaan. Ook als je op reis bent is het soms verleidelijk om dit te spelen: in sommige landen is gokken namelijk verboden. Dan kan je toch stiekem nog eventjes spelen!